Publicitat
Confidencial · 24 de Març de 2020. 00:45h.

El "col·lapse" sanitari de Torra

Com s'han gastat els diners públics?

El "col·lapse" sanitari de Torra

Quim Torra i Artur Mas al Parlament

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha advertit que la crisi de l'epidèmia del coronavirus col·locarà el sistema sanitari públic català a un escenari “d'estrès màxim”, una situació que molt probablement provocarà que s'arribi al “col·lapse”. Torra, però, no ha explicat les causes de les greus deficiències que està demostrant la sanitat pública de Catalunya, malgrat l'enorme esforç que estan realitzant els seus professionals, que no compten amb els mitjans suficients.

Torra no explica que el seu company de partit i ideologia independenista Artur Mas va ser el responsable de les àmplies retallades que va sofrir el sector sanitari públic català quan va ocupar la presidència de la Generalitat. Les retallades van implicar, entre d’altres qüestions, una reducció de 2.400 professionals i 1.100 llits hospitalaris durant els governs de la Generalitat presidits per Mas.

Aquestes retallades s'haurien d'haver revertit posteriorment. Tanmateix, els governs independentistes, dirigits pel partit de Mas i Torra, Junts per Catalunya, en coalició amb Esquerra i amb el suport parlamentari de la CUP, van utilitzar els diners públics de la Generalitat per desenvolupar el procés independentista, en comptes d'ocupar-se de solucionar el dèficit d'inversió de la sanitat catalana. I ara parlen de “col·lapse”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 La Mare Superiora, Anguilla, 24/03/2020 - 15:23

A mi que em registrin...si no tenim ni cinc!

#2 Yo, Barcelona, 24/03/2020 - 09:30

Para más detalles de dónde se ha tirado gran parte de nuestros impuestos recomiendo "La telaraña" de Juan Pablo Cardenal. Podréis comprobar la cantidad de millones de euros que se han tirado a la basura untando a medio planeta para desplegar el discurso de la fiebre amarilla

#1 no soy nadie, barcelona, 24/03/2020 - 09:03

lo del dinero de sanidad para la independencia, no se le puede decir a un lacista, entonces si que te escupe, con virus o sin el. Es más, viendo como les está saliendo de gratis "el procés", dudo que se pueda finalmente demostrar este latrocinio, a los lazis además les da igual. Eugenesia