Publicitat
Confidencial · 10 de Gener de 2018. 00:05h.

El declivi convergent

Ha passat de 62 diputats als 32

El declivi convergent

Artur Mas durant una roda de premsa

La dimissió d'Artur Mas de la presidència del PDECat és la fase final d'una trajectòria que, des que va decidir impulsar el procés sobiranista que ara ha fracassat de manera contundent, reflecteix un creixent declivi polític de Convergència, que fins i tot va canviar de nom en un intent de eludir la imatge de partit corrupte.

En aquest sentit, cal tenir en compte ara que el 2010, quan CiU va tornar a la presidència de la Generalitat després dels dos tripartits, mitjançant Artur Mas, els convergents tenien 62 diputats al Parlament, que van passar a 50 quan el 2012 el mateix Mas va cometre l'error de creure que el procés li beneficiaria electoralment i va avançar les eleccions.

I, després del 21-D, el PDECat, que ni tan sols va elaborar la candidatura encapçalada per l'expresident Puigdemont, i va haver de limitar-se a donar-li el seu aval, els convergents han baixat als 32 escons. A més, Convergència està afectada per una gran quantitat de casos de corrupció política, i en aquest marc està prevista aquest dilluns dia 15 la difusió de la sentència per l'espoli del Palau de la Música.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JUST, Barcelona, 10/01/2018 - 09:34

Si senyor de 62 a 32
Es aquest el llegat que deixeu?

Pues semble vastant evident que es tracte de un DESASTRE Convergent

i de la Patria que?
Com la vau trobar i com DEIXEU LA PATRIA?

ES POT FER PITJOR ?