Publicitat

Els CDR volien que actués l'Exèrcit

El deliri

Material trobat per la policia als membres dels CDR detinguts

El sumari obert contra un grup membres dels comitès de defensa de la república (CDR) per presumpte terrrorismo pel titular del jutjat número sis de l'Audiència Nacional, el magistrat Manuel García Castellón, està revelant alguns plantejaments sorprenents dels ultranacionalistes investigats.

Així, les transcripcions de converses entre els imputats a les diligències indiquen que un dels seus objectius era provocar una intervenció de l'Exèrcit. Es tractaria d'anar aplicant una estratègia de mobilitzacions i actuacions que desbordessin progressivament els efectius policials i, per tant, calgués una intervenció de les forces armades.

"Seria una victòria, l'Exèrcit aquí", arriba a dir un dels investigats durant una conversa, segons les transcripcions del sumari. I, en la mateixa línia, un altre dels que participava en aquesta mateixa xerrada afirmava mentre es preparava la manifestació que va intentar col·lapsar l'aeroport del Prat: “L’única manera de desallotjar-nos és que vingui l'Exèrcit, saps? Els Mossos no actuen, amb 10.000 persones ja ni actuen".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Irene, Bcn , 13/11/2019 - 14:46

Jajajajaja jaja... Y el de la foto, sujeta en la boca un purito, a lo Che Guevara? Ay mare meva...