Publicitat

Esquerra humilia JxC

El dit a l'ull

Junqueras i Puigdemont, al Palau de la Generalitat

Ja no es tracta només que Junts per Catalunya (JxC) i Esquerra mantinguin actualment àmplies discrepàncies, sinó que el partit que dirigeix Oriol Junqueras impulsa algunes iniciatives que semblen dirigides clarament a ofendre i humiliar els exconvergents. A JxC, si no més, molts sectors tenen aquesta sensació.

El problema deriva del fet que que, segons una informació difosa per Crònica Global, l'Oficina Antifrau, un organisme controlat per Esquerra, i el Palau Robert han organitzat una exposició sobre la corrupció política. I, lògicament, gran part del material exposat es refereix a afers protagonitzats per antics dirigents convergents.

A més, els principals dirigents d'Esquerra van assistir a la inauguració de la mostra, i el president del Parlament, Roger Torrent, va pronunciar unes paraules que molts consideren directament dirigides a Convergència i als seus successors: "Els vells i clàssics republicans ens parlaven de la virtut cívica; els més joves diem decència, i això és el que hem d'aconseguir, amb instruments com a l'Oficina Antifrau ".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Conxita de Riudecols, Bcn, 22/09/2019 - 15:59

Ai Deu meu Nostre Senyor, quin susto, per un moment he llegit 'el dit al cul'

#1 La Mare Superiora, Anguilla, 20/09/2019 - 07:51

Aquests d´Esquerra sempre amb les seves bejenades...