Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2018. 00:20h.

El doble joc de la CUP

Còmplice de mantenir les retallades

El doble joc de la CUP

David Fernández i Artur Mas el 9-N del 2014

La CUP ha intentat passar desapercebuda durant les recents jornades de vagues i protestes de sectors professionals dels més importants serveis socials dependents de la Generalitat. De fet, segons fonts independentistes no vinculades a la CUP, els cupaires pretenen que no es recordi ara la seva total passivitat sobre les principals reivindicacions dels vaguistes.

Així, la CUP porta anys sense exigir als diversos governants de la Generalitat, els seus aliats fins ara, que reverteixin les considerables retallades de la despesa social que va aplicar Artur Mas, i que és la principal exigència dels vaguistes que es van mobilitzar fa dies. Els diputats de la CUP fins i tot van donar el seu suport al projecte de pressupost de la Generalitat del 2017, que mantenia les retallades.

Una imatge d'aquesta actitud de la CUP es va produir durant la jornada de la consulta del 9-N del 2014. Es tracta de l’ emocionada abraçada d'un dels més importants dirigents cupaires llavors, David Fernández, amb Artur Mas, l'impulsor de les retallades la reversió les quals és l'objectiu dels vaguistes que han protagonitzat les recents i importants mobilitzacions contra la Generalitat. Aquests dies, la CUP, que ha donat suport als vaguistes, ha demanat "un canvi de model estructural als serveis públics".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Capit@n España, The broquil is over, 05/12/2018 - 14:19

Serà divertit veure als Cupijos aseguts al costat de Vox al Parlament català.Hahahahaha

#2 Capit@n España, The broquil is over, 05/12/2018 - 14:17

Jo penso demanar per Reis el ninot "abraçadetes". No decep

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2018 - 00:34

Los carlistas cupijos son hijos y nietos de los corrupgentes, así que no es tan extraño que se abrazen como en la foto. Si tienen que decidir entre izquierda y separatismo eligen separatismo, y es lo que han hecho. ¿de izquierdas? Y una mierda.