Publicitat
Confidencial · 22 de Maig de 2019. 00:18h.

El 'factor Graupera'

Perjudicarà JxC i Esquerra

El 'factor Graupera'

Imatge d'arxiu de Jordi Graupera, candidat a l'alcaldia de Barcelona

Les enquestes sbre els resultats a Barcelona de les eleccions municipals del proper dia 26 donen poques possibilitats a la candidatura de Jordi Graupera, Barcelona és Capital, per aconseguir representació a la composició del consistori que configuren els comicis, però aquest fet no vol dir que sigui una candidatura irrellevant el 26-M.

Així, alguns especialistes en demoscòpia conciden a l'afirmació que, obtingui o no representació al futur consistori barceloní, el que sí sembla clar és que la candidatura encapçalada per Graupera serà votada per segments d'electors que, si aquesta llista no es presentés, s'haurien decidit, molt probablement, per Esquerra o per Junts per Catalunya (JxC).

Per tant, si aquesta idea es confirma, la incidència de Barcelona és Capital podria reduir la diferència entre els comuns d'Ada Colau i la suma de les dues formacions independentistes (Esquerra i JxC). És a dir, que en principi, si la llista d'Graupera roba vots a l'independentisme, la candidatura més directament perjudicada seria eventualment la d'Esquerra, que encapçala Ernest Maragall.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat