Publicitat
Confidencial · 28 de Juny de 2019. 00:05h.

El fracàs català de Ciutadans

No aprofita l'enfonsament del PP

El fracàs català de Ciutadans

Inés Arrimadas amb Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

Algunes fonts del sector de Ciutadans crític amb l'actual dinàmica d'Albert Rivera, al qual acusen que ha girat clarament cap a la dreta, afirmen que, a més d'altres problemes, el més greu error del partit a Catalunya ha estat no saber aprofitar el contundent enfonsament del PP, una situació que deixava lliure l'espai del centre dreta constitucionalista.

A més, argumenten que aquest error va ser parcialment propiciat per l'actitud passiva d'Inés Arrimadas, que tot i que va guanyar les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017, va ser incapaç d'articular una ofensiva sòlida contra l'independentisme, profundament afeblit per les seves considerables divisions internes.

D'altra banda, les mateixes fonts consideren que un altre error ha estat la sortida d’Arrimadas de Catalunya per integrar-se a l'estructura del partit a Madrid. En aquest sentit, consideren que l'exlíder catalana de Ciutadans està sent arrossegada pels errors de Rivera, i que el seu futur polític a hores d'ara és molt dubtós.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat