Publicitat
Confidencial · 31 de Desembre de 2019. 00:30h.

El futur de 'la Cambra'

Ha entrat a una fase d'alt risc

El futur de 'la Cambra'

Canadell i Torra durant un acte de 'la Cambra'

La Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, podria entrar en el futur a una fase de dificultats de divers tipus, a conseqüència de la politització de la seva direcció, presidida per l'ultranacionalista Joan Canadell. La gestió de Canadell està creant una forta oposició a importants sectors empresarials, tant de Catalunya com a de la resta de l'Estat.

Fonts empresarials catalanes opinen que aquesta situació podria provocar que alguns sectors es comencessin a distanciar de manera ostensible de la Cambra. És a dir, es tractaria d'una acció que crearia un cert buit al voltant de la corporació barcelonina, que començaria a trobar-se davant de dificultats que no estaven previstes. I el mateix podria passar des de la Cambra d'Espanya.

Aquestes fonts diuen que hi ha una considerable inquietud pel futur de la Cambra, atès que la seva actual direcció ultranacionalista podria generar importants perjudicis a l'entitat, i després seria difícil revertir una situació d'aquest tipus. El problema s'aguditza davant de la importància que la corporació té al conjunt de l'economia catalana.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat