Publicitat
Confidencial · 7 de Juny de 2019. 00:30h.

El globus de "l'ONU" 'punxa'

Té escassa incidència mediàtica

El globus de "l'ONU" 'punxa'

Imatge nocturna de la seu de l'ONU a Nova York

La bombolla mediàtica que ha intentat inflar l'independentisme amb el seu informe de "l'ONU" està punxant. L'informe, favorable a la llibertat dels independentistes empresonats, ha estat realitzat per un anomenat grup de treball sobre detencions arbitràries, que està reconegut pel Consell de Drets Humans de Nacions Unides. Part dels seus redactors van treballar per al bufet d'un advocat de Puigdemont, i a més, el text elaborat demostra que els seus autors desconeixen totalment la legalitat vigent a l'Estat espanyol.

La realitat és que aquest globus no està aconseguint el ressò que l'independentisme pretenia, i ha estat rebut amb indiferència per amplis sectors socials i polítics de Catalunya, mentre que a la resta de l'Estat la seva incidència està sent nul·la. De fet, aquest afer va ser engegat per l'aparell propagandístic de l'independentisme per tapar el revés que el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg ha clavat recentment al projecte independentista.

Fonts de l'independentisme moderat admeten que aquesta situació és el reflex d'un cert descens de la seva capacitat d'influència. Encara que la maquinària publicitària dels independentistes catalans manté encara una fortalesa considerable, la realitat és que comença a constatar-se una inflexió, que coincideix amb una certa indiferència de les autoritats de l'Estat cap a les reivindicacions de l'independentisme. És a dir, la potència publicitària i propagandística independentista comença a perdre pistonada, i ja no és el que era.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 07/06/2019 - 10:45

En lo que a mí respecta yo era socio, vámos... pagano, de una agencia de la ONU... y a raíz de esta asquerosa manipulación me he dado de baja... que se vayan a engañar chinos. A ver si tienen...

#1.1 Veciana, Barcelona, 07/06/2019 - 15:15

Srebrenica estaba bajo la protección de los cascos azules y ya ves. El aguerrido ejército holandés jajajajajaaaa.