Publicitat
Confidencial · 6 d'Abril de 2020. 00:20h.

El Govern no convenç ningú

Dades confuses sobre el coronavirus

El Govern no convenç ningú

Imatge del Govern de Torra (encara figurava Alfred Bosch com a conseller d'Acció Exterior)

El Govern que presideix Quim Torra ha perdut gairebé tota la seva credibilitat amb la gestió que està fent de la greu crisi que ha creat l'epidèmia del coronavirus. El principal problema ha estat l'absència de dades concretes i fiables a les intervencions dels seus membres davant dels mitjans de comunicació, la qual cosa ha provocat que l'opinió pública hagi vist amb desconfiança les xifres que ha proporcionat.

La sensació generalitzada a hores d’ara és que el Govern de la Generalitat està intentant minimitzar el problema, rebaixant la gravetat real de la situació. En aquest sentit, tothom sembla partir de la base que les xifres que està proporcionant l'Executiu català sobre malalts, morts i d’altres incidències de l'impacte de l'epidèmia són falses.

Aquesta sensació de falsedat està alimentada per la confusió i el desconcert del Govern davant de situacions com a la de les residències de la gent gran i la d'Igualada i les localitats de la Conca d’Òdena. D'altra banda, ha esdevingut un fet habitual que la consellera de Salut, Alba Vergés, no respongui durant les seves contínues rodes de premsa les preguntes sobre dades concretes pel que fa a les conseqüències de la malaltia. Tot això incrementa la sensació d'opacitat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat