Publicitat
Confidencial · 13 de Juliol de 2018. 00:00h.

El 'gripau' de Sánchez

Va dir "racista" a Torra

El 'gripau' de Sánchez

Imatge d'arxiu del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez

Aquests dies s'està destacant la cessió del president de la Generalitat, Quim Torra, que, mitjançant la seva reunió amb el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, ha obert una fase dirigida a la normalització de les relacions entre les administracions catalana i espanyola, fent marxa enrere des de les seves posicions independentistes i favorables a actuacions unilaterals.

Tanmateix, no s'està parlant que Sánchez també s'ha hagut d'empassar un gripau de considerables dimensions, ja que s'ha reunit de forma oficial i amb tota solemnitat amb un polític, el president de la Generalitat de Catalunya, al qual pocs dies abans de la reunió havia qualificat de "racista".

Sánchez fins i tot havia ratificat les seves afirmacions, dient que "el senyor Torra no és més que un racista al capdavant de la presidència de la Generalitat de Catalunya; per aquest motiu nosaltres vam dir, i jo en particular, que el senyor Torra no és ni més ni menys que el Le Pen de la política espanyola". Prèviament, també havia acusat Torra de "supremacista" i "xenòfob".

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat