Publicitat

El seu article no parla d'independència

El malestar de Pujol

Una imatge de l'article de Jordi Pujol al ‘bloc’ 'Serviol'

L'últim article publicat per Jordi Pujol al bloc de Serviol, una associació que presideix ell mateix, planteja un "encaix efectiu" de Catalunya a l'Estat espanyol i a Europa. I de manera molt signifcativa, segons fonts ex convergents, l'expresident no es refereix en cap moment ni a la independència ni al dret d'autodeterminació de Catalunya.

Pujol afirma al seu article que que "el que es debat no és una mica més de poder econòmic i administratiu [per a Catalunya], sinó el reconeixement d'una realitat amb consciència col·lectiva, i amb memòria històrica, amb una llengua i una cultura i sobre tot amb un projecte col·lectiu propi. I amb voluntat d'encaix efectiu en el marc espanyol i europeu".

Prèviament, l'expresident de la Generalitat nega que “la tensió i el mal encaix entre Catalunya i Espanya es resoldria posant el Senat a Barcelona, i també un o dos ministeris. És una proposta feta, un cop més, des del desconeixement de quina és la naturalesa del problema”. Les mateixes fonts asseguren que és una forma d'iniciar un desmarcatge de les posicions mantingudes per Puigdemont, Torra i el grup de Waterloo.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Trop tard, melon, Bcn, 11/09/2019 - 23:39

O con diuen els perfids espanyols: a buenas horas mangas verdes. Au, a dormir, al trullu si pot ser.

#6 Josep, Alpicat, 11/09/2019 - 19:14

Que indessent. Com te Collons d' obrir la boca. I les pressons buides
Jo era un gran seguidor d'ell

#5 Tabarnés puro, Barcino, 10/09/2019 - 21:32

El que quiera hacer esas cosas que dice Pujol para mantener el supuesto "Volkgeist" catalán auténtico, que monte un club para bailar sardanas, comer pan con tomate y hacer cagar el tió.
Y a los demás que nos dejen en paz, que bastante tenemos con ocuparnos de nuestras obligaciones y quehaceres normales.

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 10/09/2019 - 19:19

Tarde, muy tarde, rematadamente tarde.

#3 Vicenç Pardal, Villagüevo, 10/09/2019 - 15:28

Este Puchol és un botifler.Cha no l´escollirem com a fallera machor a les Falles.