Publicitat
Confidencial · 25 de Juny de 2019. 00:10h.

"El meu últim mandat"?

Colau també va dir que no faria política

"El meu últim mandat"?

Ada Colau, en una imatge d'arxiu

"Pràcticament segur, aquest serà el meu últim mandat" al capdavant de l'Ajuntament barceloní, va declarar Ada Colau durant una recent entrevista radiofònica. L'alcaldessa de Barcelona va manifestar també, en la mateixa línia, que de vegades s'ha plantejat tirar la tovallola i deixar l'activitat política, una decisió que no ha pres perquè "val la pena lluitar".

Tanmateix, aquestes paraules han estat rebudes amb un gran escepticisme per amplis sectors de la classe política i de la població de Barcelona, perquè encara es recorda que l'actual alcaldessa de la capital catalana va assegurar al maig del 2014, quan va anunciar que deixava de ser portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, que no fitxaria per cap partit polític.

D'altra banda, moltes de les actituds de Colau durant la passada legislatura municipal semblen indicar que l'alcaldessa té aspiracions polítiques que superen el nivell de l'Ajuntament de Barcelona. Moltes de les seves declaracions i preses de posició no han tingut res a veure amb la seva activitat municipal, mentre que sí que tenien sentit en el marc d'una estratègia engegada per utilitzar l'alcaldia barcelonina com a un trampolí per actuar a d’altres àmbits en el futur.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat