Publicitat
Confidencial · 19 d'Abril de 2018. 00:15h.

El misteri de les urnes

Ara resulta que no les va pagar ningú

El misteri de les urnes

Imatge de les votacions de l'1 d'octubre del 2017

Segons el Ministeri d'Hisenda, que dirigeix Cristóbal Montoro, i l'exconseller d'Economia de la Generalitat, Oriol Junqueras, no es van gastar diners públics per finançar la compra de les urnes que es van utilitzar per l'intent de referèndum sobre la independència de Catalunya de l’1 octubre del 2017.

Al marge de l'eventual incidència que aquest plantejament pugui tenir sobre l'acusació de malversació de fons públics contra els processats per les suposades il·legalitats comeses durant l'intent d'aplicar el projecte independentista, la situació que es genera és sorprenent: o les urnes eren gratuïtes o el seu finançament va ser privat.

Fonts prperes a Hisenda afirmen que el sentit d'aquestes declaracions seria que no es té constància oficial que els fons utilitzats sortissin legalment dels recursos de la Generalitat controlats pel Ministeri. D'altra banda, sembla lògic que Junqueras, que era el responsable d'Economia, al·legui, com a argument de defensa, que no es van malversar diners públics.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 19/04/2018 - 10:19

Les males llengues asseguren que les urnes les va pagar un molt conegut i patriotic empresari del sector de la distribucio alimentaria a canvi d´una requalificacio urbanistica i del permis d´obertura d´un dels seus supermercats a un municipi governat pel sindicat del crim convergent.

Pero qui pot ser capaç d´inventarse una maldat com aquesta oi