Publicitat
Confidencial · 17 d'Octubre de 2019. 00:25h.

El misteri del 'tsunami'

Té relació amb Waterloo?

El misteri del 'tsunami'

Comunicat de 'tsunami democràtic' cridant a bloquejar l'aeroport del Prat

El protagonisme de l'actual campanya de greus incidents a Catalunya per protestar contra la sentència judicial pels fets de la tardor del 2017 està dividit, segons diverses fonts independentistes, entre els comitès de defensa de la república (CDR) i l'organització denominada tsunami democràtic, l’origen de la qual és actualment una incògnita.

Tampoc no se sap els qui dirigeixen el tsunami, encara que la primera vegada que es va difondre la seva existència va ser arran d'una reunió celebrada a Ginebra, a principis del passat mes de setembre. Van assistir, entre d’altres, el president Torra, i el seu antecessor al càrrec, Carles Puigdemont, a més de representants d'Esquerra, de Junts per Catalunya, de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural.

D'altra banda, sobre l'origen del tsunami, el diari El Confidencial va publicar recentment que "compta amb la complicitat del Govern català". També s'assegurava que "la plataforma està domiciliada a un paradís fiscal, la direcció del qual coincideix amb la seu del web que recull els diners per pagar les despeses de la defensa de Carles Puigdemont".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Zombis durmientes, bcn, 17/10/2019 - 12:38

Son zombis pegados a su telefono esperando que el Puchi les de una orden

#5 botifler1914, Waterpus, 17/10/2019 - 10:18

I si no ne vero e ben trovato!

Pedón por mi itañol,

#4 Tabarnés puro, Barcino, 17/10/2019 - 10:16

El Txunami es una organización criminal que ha conseguido convertir en bots a toda la panda de abducidos que padecemos en Cataluña. Lo hacen a través de una app que les avisa a donde tienen que dirigirse y qué tienen que hacer y que controla su localización y movimientos. Vamos, ciudadanos convertidos en ovejas. 'Democràtic', juas.

#4.1 Purria Separata, Mollerussa, 17/10/2019 - 14:07

En breve seguro que la app te dejará hacer 'match' con alguno o alguna que sea tan o más lazi que tú para reproducirte y mejorar la 'raça catalana'. Qué invento se perdieron Hitler y Himmler, que sólo tenían 'Lebensborn'!
Ya lo decía Pujol: al menos '3 catalanets' por pareja para mantener viva y lozana 'le Terreee lliureee' !!

#3 Amable petición, Barcelona, 17/10/2019 - 09:45

Pido a la justicia que obligue a todos los que sean detenidos en los altercados a pagar todos los destrozos ocasionados en mobiliario urbano y propiedades particulares.

#2 Alcoberro´s, Barcelona, 17/10/2019 - 08:45

Es de vital necesidad saber quién está detrás del Tsunami. Los responsables deben ser acusados de Rebelión.