Publicitat
Confidencial · 13 de Febrer de 2020. 00:25h.

El Mobile com a símptoma

No se’n refien de ‘l’Holanda del sud'

El Mobile com a símptoma

John Hoffman, màxim responsable de la GSMA, organitzadora del Mobile World Congress

Fa anys, els dirigents nacionalistes catalans es referien a Catalunya amb expressions com a l'Holanda del sud o la Califòrnia d'Europa. Tanmateix, la crisi del Mobile World Congress a conseqüència de l'alerta sanitària internacional provocada per un nou virus aparegut a la Xina, idica que la percepció que es té a l'estranger sobre la Catalunya actual està molt lluny d'aquestes idíl·liques visions.

La realitat és que moltes de les grans corporacions que havien de participar al congrés no se’n refien de la capacitat de Barcelona i de Catalunya per garantir la seguretat sanitària durant l'esdeveniment. Per tant, s'han negat a enviar els seus empleats a participar a una trobada que no consideren segura. No volen córrer riscos, perquè està en joc la seva imatge internacional.

Ara, aquest fet objectiu serà presentat de diverses maneres des de Barcelona i des de Catalunya, amb l'objectiu d'amagar els motius reals de la crisi del Mobile: les grans companyies del sector no vénen perquè les autoritats de Catalunya no han aconseguit convèncer els executius que dirigeixen aquestes empreses que poden controlar la situació. Aquesta és la realitat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lolo, Barcelona, 13/02/2020 - 20:14

A que congreso vas a ir si te dejan bloqueado en la Meridiana todas las tardes y encima te multan si tocas el claxon y protestas! A nadie le gusta ser cornudo y apaleado

#3 Juan, Sabadell, 13/02/2020 - 11:57

No dudo que para alguna empresa asiática el virus sea el factor decisivo pero para la mayoría de las occidentales es la excusa perfecta para no venir a Barcelona después de lo que pasó el año pasado y la situación política.
El que no lo quiera ver que no lo vea

#2 Pepe, Alacant, 13/02/2020 - 10:06

¿Y que país puede garantizar la seguridad sanitaria contra el virus?, ¿hay otra ciudad "con garantías" que sustituya rápidamente a Barcelona?. Hay mucho que reprochar a las autoridades catalanas, pero este reproche me parece injusto

#1 Lluis, Barcelona, 13/02/2020 - 09:11

La desconfiança que les empreses tenen vers la banda dels sediciosos que tenen segrestades les institucions es total. A Amsterdam, Ginebra i altres llocs d'Europa en aquests moments es celebren convencions sense problemes. Després de veure la crema de Bcn, els talls de carreteres i una via d'entrada (Meridiana) tallada cada dia i no fan res!