Publicitat
Confidencial · 16 d'Abril de 2019. 00:20h.

El moment de Marta Pascal

Quan acabi l'actual cicle electoral

El moment de Marta Pascal

Marta Pascal durant un acte del PDECat

Fonts del PDECat asseguren que l'anunci de l'ex coordinadora general de la formació Marta Pascal, sobre la possibilitat d'impulsar la creació d'un nou partit, que pugui aglutinar els sectors del catalanisme que van perdre el seu referent polític amb la desaparició de CiU, no és un globus sonda, sinó un projecte real que ha estat perfectament analitzat.

Segons aquestes fonts, Pascal i els seus principals col·laboradors volen esperar el final de l'actual cicle electoral, que comença el proper dia 28 i que acabarà a finals del mes de maig, per avaluar l'impacte sobre el PDECat dels resultats d'aquestes convocatòries electorals. També es tindrà en compte la situació de Puigdemont, que és candidat a les eleccions europees.

Les expectatives electorals del PDECat són molt negatives, i si els resultats confirmen aquestes previsions, és possible que llavors s'iniciï l'ofensiva política per denunciar la situació de la formació, qüestionant especialment que pugui ser dirigida des de Waterloo, i es conclourà que cal un nou partit per representar el catalanisme polític.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat