Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2019. 00:00h.

El món a l'inrevés

JxC troba convergent ERC

El món a l'inrevés

Imatge de Puigdemont i Junqueras al Parlament de Catalunya

Els negatius resultats electorals obtinguts per Junts per Catalunya (JxC) a les eleccions generals espanyoles del passat 28 d'abril, i sobretot el contundent sorpasso protagonitzat per Esquerra sobre la formació controlada per l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, ha provocat diversos debats interns a la marca electoral del PDECat.

Fonts de JxC expliquen que en aquests debats interns ha estat freqüent la crítica a Esquerra, a la qual s'acusa ara d'haver-se moderat, la qual cosa és considerada com a una autèntica traïció al projecte independentista. De fet, el partit d'Oriol Junqueras és acusat d'haver girat cap a posicions conciliadores amb l'administració espanyola, similars a les que mantenia el pujolisme.

Es produeix així la situació paradoxal que els hereus de Convergència, és a dir, del pujolisme, acusen en to molt crític la direcció d'Esquerra d'haver abandonat les posicions més radicals per apropar-se a postures que tenen punts comuns amb les estratègies que utilitzava Jordi Pujol . És a dir, els exconvergents critiquen Esquerra per considerar-la convergent.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat