Publicitat
Confidencial · 18 de Novembre de 2019. 00:17h.

El 'paradís' dels disturbis

Catalunya: impunitat per tallar el trànsit

El 'paradís' dels disturbis

Protestes a Catalunya contra la sentència pels fets de la tardor del 2017

Molts sectors polítics, econòmics i socials, tant de Catalunya com de la resta de l'Estat, estan molt sorpresos davant del fet que a Catalunya s'estigui normalitzant l'activitat consistent a tallar el trànsit a carreteres i autopistes, incloent punts fronterers, a més de vies fèrries. Aquestes actuacions estan augmentant últimament.

Aquestes vies de comunicació romanen hores, i fins i tot dies, tallades, sense que cap autoritat suposadament competent decideixi intervenir. Per tant, es tolera que alguns grups d'individus, encara que siguin molt reduïts, mantinguin aquesta situació conflictiva, i teòricament excepcional, que està provocant importants perjudicis econòmics i socials. L'excepció es va produir aquest dissabte, quan els Mossos van impedir que grups dels comitès de defensa de la república (CDR) tallessin les vies de l'AVE.

En el cas de França, tanmateix, les coses canvien, com es va demostrar durant el recent tall d'una autopista a banda i banda de la frontera. En qualsevol cas, amb aquesta legalització del tall d'importants vies de comunicació Espanya ha esdevingut un autèntic paradís dels disturbis. A més, ara, podria produir-se un efecte crida.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/11/2019 - 00:04

Si tuviéramos una policía de verdad y no una policía política los cedarras no podrían campar a sus anchas.