Publicitat
Confidencial · 18 de Febrer de 2020. 00:40h.

El parany de Laura Borràs

Votaran ERC i PSOE el seu suplicatori?

El parany de Laura Borràs

Laura Borràs intervenint durant un acte de Junts per Catalunya

La diputada de Junts per Catalunya (JxC) al Congrés Laura Borràs, una dirigent de la màxima confiança de Puigdemont i Torra, ha preparat un escenari molt complicat per a Esquerra i per al PSOE, negant-se a declarar voluntàriament davant del Tribunal Suprem per diverses irregularitats financeres de la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres catalanes.

Aquesta negativa obliga el Suprem a demanar un suplicatori al Congrés, la qual cosa col·locarà els diputats dels grups parlamentaris del PSOE i d'Esquerra a la situació d'haver de definir-se sobre l'afer en la votació corresponent. Ambdós partits corren el risc de sofrir un considerable desgast d'imatge segons el sentit del seu vot.

I a més, les conseqüències d'aquesta votació podrien tenir un impacte molt negatiu sobre les negociacions que el partit d'Oriol Junqueras i el de Pedro Sánchez mantenen sobre el conflicte català. De fet, això és exactament el que Borràs, seguint instruccions de Torra i de Puigdemont, busca amb la seva negativa a declarar al Suprem de manera voluntària.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 teruel existe, BCN, 18/02/2020 - 18:27

ERC votará a favor del siplicatorio de Borrás, no tiene otra opción, pero el PSOE no necesita a JxC para nada. Van a fundir a Borrás para cintentar sus barones regionales.

#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/02/2020 - 16:33

Los que necesitan el voto de junts per cat ya han demostrado que denegarán el suplicatorio, y tan anchos.