Publicitat

Autocrítica sobre els geriàtrics?

El parany de Torra

El president Torra durant una intervenció mitjançant vídeoconferencia

La suposada autocrítica del president Torra sobre la gestió que ha fet el Govern de la Generalitat de la incidència de l'epidèmia del coronavirus a les residències geriàtriques de Catalunya té un parany. De fet, Torra no ha fet cap autocrítica, sinó que ha utilitzat un mètode molt vell, que empren habitualment molts polítics precisament per a no fer autocrítica.

Torra ha dit exactament que ha fallat “la informació”. És a dir, que no s'ha informat "sobre les residències amb la claredat que s'hauria d'haver informat des del primer moment, i això ha generat una situació d'alarma social". Ha afegit que “no ho hem fet bé", i que “no hem estat acurats a l'hora de traslladar la situació, les mesures, els plans que anàvem imposant, i això ha creat desconfiança i una certa angoixa”.

És a dir, el president de la Generalitat no ha reconegut en cap moment que el Govern hagi realitzat una gestió desastrosa de la situació a les residències, no ha admès errors de gestió. Simplement ha utilitzat el vell parany que els errors han estat d'informació. No diu que les coses s'hagin fet malament, sinó només que ho han comunicat malament. Això és una autocrítica?

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Timbaler , Bcn, 06/04/2020 - 13:24

Sobre su conciencia quedará el no haber permitido enviar a ancianos enfermos a otras comunidades que se habían ofrecido a atenderlos.

#2 Ojotuerto, Calafell tab, 06/04/2020 - 10:11

Y la Gestió Privada de Portas Giratorias. Ex altos cargos en fundaciones/mutuas/subcontratas . Que se mueven a partir de dos 2 cifras en millones de euros. Y la peste se ha comido a los ancianos. El Coronavirus sin ser monàrquico se ha comido a la República Catalana. Que se repetirá ,como un buen ardor de estómago

#1 VRaptor, Alicante, 06/04/2020 - 01:45

Estos dementes personajes tienen asegurado un puesto preeminente en los libros de Historia, saldrán todos, incluidos los palmeros, aduladores ,matones , y diversas plantillas de los medios propagandísticos, autenticas sanguijuelas devoradoras de caudales que deberían haber ido a sanidad, como ejemplo de nefasto gobierno para escarmiento público.

#1.1 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 06/04/2020 - 16:08

Molt ben dit! Ni un 3% de dignitat té aquesta gent! Quina falta fa el meu home!