Publicitat
Confidencial · 9 de Desembre de 2019. 00:13h.

El Parlament està per a això?

Grups de suport als CDR, a la cambra

El Parlament està per a això?

Imatge de l’acte al Parlament amb els grups de suport als CDR

Les formacions independentistes del Parlament, Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP, van presentar fa dies a una roda de premsa davant dels mitjans que cobreixen la informació a la cambra, familiars i grups de suport als membres dels comitès de defensa de la república (CDR) recentment detinguts. Els activistes estan investigats pel jutjat número sis de l'Audiència Nacional per presumptes activitats terroristes.

Fonts de l'oposició parlamentària s'han preguntat si la cambra legislativa catalana és el lloc adequat perquè els familiars i grups de suport d'uns detinguts per presumpte terrorisme plantegin les seves reivindicacions, desqualifiquin l'actuació dels jutges i dels agents de la policia judicial i llancin greus acusacions contra ells.

Aquestes fonts es pregunten si és lògic que ciutadans que no són diputats utilitzin les instal·lacions del Parlament de Catalunya per acusar els jutges i la policia judicial de "brutal vulneració de drets fonamentals", d'actuar mitjançant "mètodes psicològics de tortura" i d'inventar-se delictes, assegurant que els detinguts "no són terroristes, no són banda armada, ni existeixen els delictes dels quals se'ls acusa".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/12/2019 - 00:36

Pues claro que está para eso. Un parlamento separatista de extrema derecha invita a las paramilitares SA que dirige el propio President racistorra. Parlament hitleriano.