Confidencial · 29 de Novembre de 2019. 00:00h.

El PDECat margina Torra

Està fora de la pugna interna

El PDECat margina Torra

Imatge d'arxiu del president Torra

La situació de Torra a la Generalitat és d'una solitud total, un fet que el col·loca a una posició políticament insostenible, atès que no compta amb el suport efectiu de cap sector de l'independentisme. Es manté a la presidència perquè la divisió impedeix els independentistes pactar un successor, i a hores d’ara segueix al càrrec.

Però no es tracta només d'això. Torra, que teòricament és un dirigent del PDECat, o de la marca electoral del partit, Junts per Catalunya (JxC), ha quedat totalment al marge de la important pugna que s'està produint entre els diversos sectors exconvergents per controlar aquest espai polític, segons fonts del PDECat

Des de Waterloo, fracassat l'experiment de la Crida Nacional per la República, s'està intentant una altra vegada que el PDECat quedi absorbit per JxC, que seria el nou partit que aglutinés tot l'àmbit postconvergent. La resistència, però, és més gran del previst. I mentrestant, Torra, que és el president de la Generalitat, no pinta res a tot aquest embolic.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat