Publicitat
Confidencial · 25 d'Octubre de 2017. 00:20h.

El PDECat no vol tibar el carrer

Mas s'oposa a l'estratègia de Puigdemont

El PDECat no vol tibar el carrer

Marta Pascal, Artur Mas i Carles Puigdemont durant un acte del PDECat

La situació provocada a conseqüència de l'inici de la tramitació per l'administració espanyola de l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució, està ampliant de forma considerable les esquerdes que ja existien a l'interior del PDECat sobre l'estratègia del partit pel que fa al projecte independentista.

En aquest sentit, segons fonts del partit, Artur Mas ha decidit liderar l'ofensiva dels sectors convergents que s'oposen frontalment al fet que el PDECat doni suport a les posicions favorables a respondre amb un augment de l'agitació de carrer a la iniciativa engegada pel Govern de l'Estat.

De fet, diuen les mateixes fonts, Mas, al costat de Marta Pascal, entre d’altres dirigents, s'està enfrontant al president Puigdemont, molt influenciat per la CUP i als sectors més radicals d'Esquerra, i que compta amb el suport total dels consellers Jordi Turull i Clara Ponsatí.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Calimero, Barcelona, 25/10/2017 - 19:13

Con un poco de surte la sentecia para estos delicuelentes será de 17 años y 14 días tras las 4 barras de la celda...

#2 Grauero, Gurugù, 25/10/2017 - 11:53

Pero esta gente hace algo productivo?, se gana el sueldo?, trabajan en algo que no sea "su proceso". La CCAA catalana sigue funcionando, ¿porque no pasamos de ellos y nos ahorramos un pastón?
El parlamento y el gobierno regional cerrado o de reunion para "su proceso", quien legisla y gobierna aquí?
y los proletarios les seguiremos dando poder.