Publicitat
Confidencial · 19 de Juny de 2017. 00:05h.

El PDECat recela dels 'comuns'

Després de la seva experiència amb la CUP

El PDECat recela dels 'comuns'

Ada Colau i el president Puigdemont en una imatge d'arxiu

Els principals dirigents del PDECat són conscients que les seves expectatives electorals són molt negatives i, d'altra banda, també s'han adonat que els comuns i Esquerra podrien arribar a un acord després de les properes eleccions, el que deixaria aïllats els convergents.

En qualsevol cas, la majoria dels sectors del PDECat consideren actualment que els comuns d'Ada Colau i Xavier Domènech tindran un paper decisiu en el futur polític de Catalunya, però recelen d'un pacte amb aquests grups de l'esquerra alternativa després de l'experiència que estan tenint amb la CUP.

És a dir, el PDECat veu molt possible un pacte entre els comuns i ERC, fins i tot amb participació del PSC, el que seria un nou tripartit, però tampoc té molt interès a arribar a un pacte amb Colau i Domènech. Els nous dirigents del partit no veuen clars els objectius de l'alcaldessa de Barcelona i la seva nova formació, i a més estan preparats per a una travessia del desert a l'oposició i rebutgen noves aventures com l'experimentada amb la CUP.

0 Comentaris

Publicitat