Publicitat
Confidencial · 11 de Gener de 2017. 00:20h.

El PDECat, un vesper

Lluita oberta per la candidatura

El PDECat, un vesper

Un grup d'importants dirigents del PDECat durant un acte del partit

L'anunci del president Puigdemont que manté la seva intenció de no optar a encapçalar la candidatura del partit a les properes eleccions catalanes, ha tingut la mateixa conseqüència que un cop sobre un vesper, ja que immediatament han començat les baralles internes al PDECat.

Aquestes fortes tensions internes es reflecteixen fins i tot de forma pública mitjançant les clares contradiccions entre les declaracions de dos alts càrrecs del partit, la coordinadora general, Marta Pascal, i la vicepresidenta de la formació i consellera de Presidència i portaveu del Govern de Puigdemont, Neus Munté.

Així, mentre Pascal s'oposa de forma reiterada al fet que es parli públicament de la candidatura, per amagar la pugna interna, Munté parla amb naturalitat dels avantatges que, al seu parer, tindria la candidatura d'Artur Mas, tot i que l'expresident podria ser inhabilitat per ocupar càrrec públic per la investigació judicial que se segueix contra ell pel 9-N.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan Garcia, Algerri, 11/01/2017 - 08:29

Entre votar una txitxarel·la que repeteix el que diuen els grans amb indolència adolescent i votar una arribista que vendria la seva mare per llepar subvenció (o càrrec públic) no hi ha cap mena de dubte políticament parlant.