Publicitat
Confidencial · 21 d'Abril de 2017. 00:27h.

El PDECat vol frenar

Es desmarca d’ERC i de la CUP

El PDECat vol frenar

Marta Pascal durant un acte del PDECat

Els dirigents joves del PDECat, encapçalats per Marta Pascal i David Bonvehí, han apostat per la marxa enrere del procés sobiranista, davant del bloqueig total del projecte i les perspectives considerablement negatives dels convergents per a les properes eleccions catalanes. Aquest plantejament inclou un desmarcatge progressiu tant d'Esquerra com de la CUP.

Ara, l'objectiu d'aquests dirigents, segons asseguren fonts del partit, és minimitzar els danys electorals i situar-se a l'oposició per intentar reconstruir l'espai social, polític i electoral del centrisme catalanista que ocupava CiU, encara que amb una major inclinació cap a l'independentisme. En aquest projecte no encaixarien ni Carles Puigdemont ni Artur Mas.

Aquest plantejament es reflecteix en el propòsit revelat per Bonvehí a Manresa de presentar un "candidat autonomista” a les eleccions. Alguns dirigents del PDECat creuen que l'espionatge realitzat mitjançant un enregistrament d'aquestes paraules de Bonvehí i la seva posterior difusió és un intent de sabotejar el projecte.

2 Comentaris

Publicitat
#2 pere, cornellà, 24/04/2017 - 11:29

Els pdecats esteu acabats,en uns anys ningú a Catalunya ni la resta d´ESPANYA recordarà que va existir un partit anomenat CIUdemocraciaillibertatjuntspelsipdecat.Adeu!!

#1 MASSA TARD, Barcelona, 21/04/2017 - 13:34

Igual li va pasar a UDC
i ara li toca a CDC

El proxim en DESAPAREIXE

Per aguantar massa temps
mentre li feian el llit

ADEU CDC