Publicitat
Confidencial · 5 de Desembre de 2019. 00:15h.

El 'peix al cove’ d'ERC

Junqueras reedita el pujolisme

El 'peix al cove’ d'ERC

Muntatge gràfic sobre Oriol Junqueras i Jordi Pujol

Tot i les desqualificacions, actuals i històriques, d'Esquerra pel que fa a les estratègies que aplicava Convergència quan estava liderada per Jordi Pujol, la realitat és que Oriol Junqueras està realitzant a hores d’ara una negociació que encaixa perfectament a les tesis més ortodoxes del peix al cove, que era el plantejament fonamental del pujolisme.

Fonts de Junts per Catalunya destaquen que, malgrat tots els seus gestos i paraules, Esquerra està negociant en aquests moments amb el PSOE unes contraprestacions a canvi de donar suport, encara que sigui mitjançant una abstenció, a la investidura d'el líder socialista, Pedro Sánchez, com a president de el futur Govern espanyol. És exactament el mateix que feia Pujol.

A més, Esquerra no ha d'oblidar que està negociant al marc de l'acord entre el PSOE i Unides Podem, el punt número 9 del qual especifica que s'ha de negociar "sempre dins de la Constitució", i que "també s'enfortirà l'Estat de les autonomies per assegurar la prestació adequada dels drets i serveis de la seva competència". Aquí no apareix l'autodeterminació ni l'amnistia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 El Sifoner, Castello, 05/12/2019 - 21:08

(.El 'peix al cove' de ERC . Junqueras reedita el pujolismo..) No nos engañemos, esta gente esta de stan-by, estan solo esperando a que la situacion carcelaria mejore para ellos, y a que puedan como ellos dicen a ensanchar la base, a partir de ahi, empezaran otra vez y con mas fuerza a la desestabilizacion. Mal que me pese.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/12/2019 - 14:47

El pujolismo del Padrino era una dictadura silenciosa donde él era el cacique máximo. Normal que Ciniqueras, ultraderecha separatista como Pujolone, quiera seguir su modelo dictatorial.