Publicitat

Junqueras parla sobre Marta Rovira

El problema d'ERC

Oriol Junqueras i Marta Rovira durant un acte d'Esquerra

Esquerra té des de fa temps un problema, la solució del qual va ajornant. Es tracta de la discrepància entre Marta Rovira i Oriol Junqueras, ja que la secretària general, segons fonts del partit, està en contra del gir cap a la moderació i el pragmatisme que ha imposat el president de la formació, un gir que a hores d’ara sembla que avalen les enquestes electorals.

La direcció intenta amagar aquest fet, encara que algunes ocasions l'afer surt a la superfície, com ha ocorregut en una recent entrevista de Junqueras amb la cadena Ser. El líder d'Esquerra, tot i que ha mantingut l'estratègia de minimitzar aquest afer, ha hagut de parlar de la situació actual de les seves relacions polítiques amb la teòrica número dos del partit.

I Junqueras ha parlat d'aquesta qüestió, encara que com és lògic, ha negat que hi hagi discrepàncies entre ambdós: "Esquerra parla amb una sola veu. Marta Rovira, jo i tota la gent d'ERC sempre hem defensat i defensarem el diàleg, conjuntament amb l'exercici de tots els drets democràtics, d'expressió, de reunió, de manifestació, de vot ... ".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 un musclu, bcn, 10/09/2019 - 09:41

Si, si....tu entre barrots ( i per molts anys sembla) i ella de Heidi mengant formatge....Tontet

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 10/09/2019 - 09:12

Un mosén y una monja en la cúspide del triangulo masónico de ERC ¿alguien lo entiende...? yo, ni lo entiendo ni me fío de tanta moderación y buen rollo...