Publicitat
Confidencial · 8 d'Octubre de 2019. 00:10h.

El PSC ’s’ho empassa' tot

Colau acusa policies per l'1-O

El PSC ’s’ho empassa' tot

Colau i Collboni, quan van presentar el seu acord

Els socialistes catalans semblen disposats a acceptar qualsevol cosa per seguir a l'equip municipal de govern de Barcelona d'Ada Colau. Malgrat tot, algunes fonts del PSC no entenen que el partit estigui mut mentre que l'Ajuntament persegueix judicialment comandaments de la Policia Nacional espanyola per la seva actuació durant els incidents que es van produir a conseqüència de l'intent de referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

L’Ajuntament està personat com a acusació popular a les diligències que realitza el jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona sobre aquests incidents, i el 27 de setembre passat va presentar una petició perquè es cridi a declarar com a investigats per aquests fets un total de 28 inspectors i subinspectors. Vuit d'ells ja estan imputats en les diligències obertes per aquest jutjat.

El PSC guarda silenci, igual que el cap del seu grup municipal, Jaume Collboni, i el tinent d'alcalde de seguretat, Albert Batlle. Els socialistes catalans van ser expulsats de l'equip de govern de Barcelona per Colau durant l'anterior legislatura municipal, arran del suport del PSOE a l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució per l'Executiu espanyol que llavors presidia Mariano Rajoy.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/10/2019 - 23:28

El PSC siempre ha sido cómplice de los separatistas. Ayer se vio con claridad meridiana en el personaje de Igeta.