Publicitat

Li està guanyant terreny a Ciutadans

El PSC torna

Iceta li ha guanyat el terreny a Arrimadas

Un dels canvis que està experimentant aquests últims mesos l'escenari polític català és la recuperació del PSC. No es tracta només dels resultats electorals, encara que òbviament, les xifres de les eleccions reflecteixen aquesta recuperació, sinó de la important activitat política que estan desplegant els socialistes catalans, una activitat que a més està proporcionant beneficis polítics considerables per al partit que dirigeix Miquel Iceta.

D'una banda, el PSC, donant suport als comuns, ha entrat amb força a l'Ajuntament de Barcelona, on ara dirigeix àrees molt importants, i a més ha impedit que els independentistes, mitjançant Ernest Maragall, aconseguissin l'alcaldia. I de l'altra, aliats aquesta vegada amb Junts per Catalunya, ha aconseguit el control de la presidència, i d'altres àmbits, de la poderosa Diputació de Barcelona.

Fonts del PDECat diuen que l'independentisme exconvergent és conscient que Iceta està actuant realment com el cap de l'oposició a Catalunya, ja que Inés Arrimadas i Ciutadans, encara que van guanyar les últimes eleccions catalanes, han optat per una actitud de total passivitat. Aquestes mateixes fonts creuen que el PSC serà el primer partit del bloc no independentista a les properes eleccions al Parlament, i estan convençuts que Iceta no actuarà com a Arrimadas.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat