Publicitat
Confidencial · 20 de Juny de 2019. 00:30h.

"El que digui Ginebra"

Marta Rovira encara mana a Esquerra

"El que digui Ginebra"

Marta Rovira, intervenint mitjançant un sistema telemàtic des de Ginebra durant un acte d'Esquerra

Tot i el silenci i l'extremada discreció que envolten Marta Rovira, que es troba a Ginebra fugida de la justícia espanyola arran de la declaració d'independència de Catalunya del 27 d'octubre del 2017, sembla que l'encara secretaria general d'Esquerra manté una important influència sobre l'estratègia del partit que dirigeix Oriol Junqueras.

Fa dies, el portaveu del grup d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, es va reunir amb la dirigent del PSOE Adriana Lastra, per negociar sobre la investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern de l'Estat, després de les eleccions generals espanyoles del passat 28 d'abril. I les seves declaracions en acabar la reunió indiquen que Rovira segueix tenint pes polític dins d’Esquerra.

Segons va afirmar Rufián, Esquerra haurà d'analitzar a partir d'ara aquest afer amb els seus socis de Junts per Catalunya, intentar la consolidació d'una posició conjunta entre els membres dels grups del partit tant al Congrés com al Parlament, i tenir en compte "el que digui Ginebra ", és a dir, l'opinió de Marta Rovira, que resideix en aquesta ciutat suïssa.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 20/06/2019 - 21:39

Mira..anem progresant. Hem passar de manar sota els efectes de la Ratafia a manar sota els efectes de la Ginebra. jajajajaja