Publicitat
Confidencial · 18 d'Abril de 2019. 00:20h.

El silenci de "madame Colau"

Álvarez de Toledo critica l'alcaldessa

El silenci de "madame Colau"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una imatge d'arxiu

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que es pronuncia habitualment sobre qualsevol esdeveniment polític, encara que no tingui res a veure amb la gestió de la capital catalana, ha rebut la crítica de la cap de llista per Barcelona del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, a les eleccions generals del proper dia 28, per haver-se mantingut en silenci sobre els recents incidents a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), quan un grup d'independentistes radicals va intentar boicotejar un acte de la candidata popular.

Durant un acte electoral, Álvarez de Toledo va qualificar el president Torra de "vicari" [de Puigdemont], i va assegurar que la situació actual a Catalunya és un pols "entre la democràcia" i el projecte "xenòfob i totalitari" nacionalista. També va dir a la candidata de Junts per Catalunya el 28-A Laura Borràs "supremacista dels llibres". Borràs havia afirmat sobre els incidents que "qui busca problemes, els acaba trobant".

Després, es va referir a l'alcaldessa de Barcelona, utilitzant l'expressió "madame Colau", i va criticar que en aquest cas mirés cap a un altre costat, i no condemnés l'assetjament a la candidata del PP. Álvarez de Toledo va dir igualment que el rebuig dels fets pel Govern espanyol va ser "tebi", i va revelar que la UAB li va instar a cedir davant dels boicotejadors i suspendre l'acte. Va afegir que l'Autònoma va adoptar una actitud "d'equidistància" sobre els fets.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tabarnés puro, Barcino, 18/04/2019 - 06:06

No esperes nada de esta banda, Cayetana. Tienen el 'cervell corcat'..