Publicitat
Confidencial · 30 de Juliol de 2019. 00:20h.

El Trump de 'la Cambra'

Canadell sembla el president dels EUA

El Trump de 'la Cambra'

Imatge de la presa de possessió de Joan Canadell com a president de 'la Cambra'

Fonts empresarials catalanes estan comentant aquests dies, amb una certa ironia, que les actuacions del nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, Joan Canadell, del sector més fanàtic de l'independentisme, els recorden molts aspectes dels comportaments habituals del president dels EUA, Donald Trump, salvant les lògiques distàncies.

Aquestes fonts diuen que Canadell, com a Trump, intenta boicotejar els mitjans de comunicació que no li agraden. Així, en el cas de la Cambra es discrimina els mitjans que utilitzen el castellà. A més, com el president dels EUA, Canadell critica els mitjans que no donen la versió que interessa al president de la Cambra, com ha passat amb les dades sobre la inversió estrangera a Catalunya.

En aquesta línia, Canadell va dir que les notícies sobre aquest afer ”són fake news", "notícies tendencioses per crear un estat d'opinió pel que fa al procés", afegint: "Si donem notícies que Catalunya va fatal, la gent s'ho acaba creient. Cal explicar les coses com són i no dir mentides. Hem de fer autocrítica com a societat, perquè hem d'anar amb compte sobre com comuniquem les informacions. És inacceptable ... ". I Canadell, com a Trump, falseja les dades i fabrica fake news, com ha fet amb el cas d'aquestes inversions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat