Publicitat
Confidencial · 30 de Març de 2020. 00:20h.

El virus derrota Puigdemont

L'expresident esdevé irrellevant

El virus derrota Puigdemont

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Puigdemont, que fins ara ha resistit a Bèlgica les ofensives dels aparells judicials, polítics i mediàtics de l'Estat espanyol, mantenint vives les reivindicacions del sector més fanàtic de l'independentisme català, està sent finalment derrotat políticament per un esdeveniment totalment inesperat i que està al marge de la política: l'epidèmia del coronavirus.

L'expresident català, malgrat que intenta mantenir algun tipus de protagonisme, ha esdevingut un personatge gairebé irrellevant, davant de la commoció provocada per la gravetat de la crisi del coronavirus. Puigdemont no està tenint cap incidència sobre aquest afer ni pel que fa a les polèmiques que l'epidèmia ha generat a causa dels intents del Govern de la Generalitat de boicotejar l'actuació de l'Estat.

La realitat, segons admeten fonts independentistes, és que a hores d’ara Puigdemont està aïllat a Waterloo, i la seva incidència a Catalunya és nul·la. De la seva banda, els mitjans de comunicació han deixat, ara per ara, de tenir en compte les posicions de l'expresident, que ha deixat de tenir influència sobre l'activitat política a Catalunya, centrada ara a la crisi provocada per l'epidèmia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 vic., Barcelona, 25/04/2020 - 09:38

Això, justament, demostra que no som gens fanàtics, per molt que vulgueu manipular,
Aneu a la m .....

#1 Molón, Sevilla, 12/04/2020 - 11:26

Es tan irrelevante como un grano en el ojo que no vé, pero igual de molesto. Seamos sinceros: el lo disfruta.
No está derrotado, ya nos gustaría. Está hibernando.