Publicitat

Els independentistes catalans

El Vox del PSOE

Torra i Sánchez, abans de la seva recent reunió a Barcelona

Aquests dies, totes les formacions progressistes i nacionalistes de l'Estat espanyol, i els mitjans de comunicació afins, estan desqualificant de manera molt contundent el PP i Ciutadans pel pacte amb Vox a Andalusia, atès que consideren que estan avalant un partit que està contra de la Constitució i que defensa una ideologia d'ultradreta.

Tanmateix, no s'està destacant el fet que el PSOE està al Govern espanyol gràcies als vots dels independentistes catalans, que no només mantenen posicions contràries a la Constitució espanyola, sinó que a més van actuar directament contra el text constitucional, i contra l'Estatut català, declarant de forma unilateral la independència de Catalunya a l'octubre del 2017, després d'haver intentat celebrar dos referèndums il·legals, el 4 de novembre del 2014 i l'1 d'octubre del 2017.

El PSOE desqualifica el pacte del PP i Ciutadans amb Vox, perquè avala la ideologia ultradretana, alhora que demana als independentistes catalans el suport al seu projecte de pressupostos per mantenir-se al Govern de l'Estat. Caldria tenir en compte que l'independentisme català està recolzat per forces ultradretanes europees i per personatges del Tea Party dels EUA, i tampoc no s’haurien d'oblidar els textos supremacistes i racistes escrits pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cándido Vicente, Barcelona, España, Asturias, 11/01/2019 - 10:03

Es más, el Sr. Sánchez llegó a equiparar a Quim Torra con Marie Le Pen. ¿Se puede ser más hipócrita? JxCat o Pdcat, o como se llame ahora, es un partido ultra, xenófobo y contrario a los postulados que defiende la UE.