Publicitat
Confidencial · 13 de Maig de 2019. 00:10h.

Electoralisme de Colau

Ara se’n recorda de la seguretat

Electoralisme de Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb el conseller d'Interior, Miquel Buch

Després que durant gairebé tota la legislatura municipal de Barcelona, l'oposició ha estat acusant de manera reiterada a Ada Colau i el seu equip d'haver-se desentès d'un dels problemes principals, l'ascens del nivell d'inseguretat ciutadana, l'alcaldessa de la capital catalana no s'ha ocupat d'aquest afer fins ara, quan falten quinze dies per a les eleccions municipals.

Colau, però, no només no ha fet cap tipus d'autocrítica per la gestió municipal d'aquesta qüestió, sinó que li ha atribuït la responsabilitat sobre l'afer a la Generalitat, culpant més concretament de la situació l'exconseller d'Interior actual, Miquel Buch, i l'anterior, Joaquim Forn, actualment en presó preventiva i que està sent jutjat, al costat d’altres dirigents independentistes, pels fets de la tardor del 2017.

Segons diu l'alcaldessa a una carta sobre aquesta qüestió que ha enviat a la Generalitat, el Departament d'Interior és el responsable que no hi hagi un nombre suficient de mossos d'esquadra, i per tant, de la invasió del centre de la ciutat pel top manta, de la difícil situació provocada per la delinqüència a Ciutat Vella, i fins i tot dels actes vandàlics d'aficionats futbolístics, com va passar recentment amb la visita de l'equip de futbol del Liverpool. Per descomptat, el govern municipal, dirigit per Colau, no té cap responsabilitat sobre tot això.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 teruel existe, BCN, 13/05/2019 - 11:20

Tinc la convicciò total que Colau ha estat la pitjor alcaldesa de BCN des de que jo visc aquí, i ja fa 25 anys. Lo pitjor que pot pasar per la seguretat dels barcelonins és que ella segueixi quatre anys mès d'alcaldesa, sola o acompanyada per palmeros del PSC o ERC. Però crec que tè possibilitats reals de repetir. Tè molts fans.