Confidencial · 16 de Desembre de 2019. 00:30h.

Els amics espanyols de JxC

Però sap Errejón el que està fent?

Els amics espanyols de JxC

Imatge d'arxiu d'Íñigo Errejón

El diputat Íñigo Errejón té una trajectòria política que es pot incloure a l'anomenada nova esquerra, o esquerra alternativa. Tanmateix, el recent pacte del seu partit, Més País, amb Junts per Catalunya (JxC), per formar amb el Bloc Nacionalista Gallec (BNG), Compromís i Equo un grup parlamentari al Congrés -la qual cosa ha rebutjat a hores d’ara la Mesa de la cambra-, qüestiona aquest suposat progressisme d'Errejón.

No s'adona el líder de Més País que està pactant amb una formació dirigida per un grup de burgesos supremacistes i xenòfobs, que formen part de l'emergència a Europa i als EUA de l'extrema dreta ultranacionalista que ha revifat després de la crisi econòmica? I la mateixa pregunta hauria de fer-se als dirigents de Compromís i d'Equo. Saben qui és Quim Torra i coneixen els seus escrits racistes i supremacistes?

Sembla que aquestes formacions pateixen el mateix complex que pateix l'esquerra de Catalunya, consistent a considerar que l'ultranacionalisme xenòfob català és compatible amb els plantejaments progressistes, i per contra són criticables la família Le Pen, Matteo Salvini, Viktor Orbán, l'extrema dreta flamenca, alemanya i austríaca, o el Tea Party dels EUA. Perquè Errejón és dels que sí que demanen cordons sanitaris pel que fa a Vox.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 16/12/2019 - 22:57

La izquierda española es una izquierda retrógrada que va contra partidos de derecha y centroderecha , pero se alía con la ultraderecha si ésta es separatista. O son los más tontos del país o son los más malvados. Como ni el niño Errejón, ni la peonza Igeta me parecen tontos he de pensar otra cosa.

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 16/12/2019 - 20:06

"¿Els amics espanyols de JxC...?"

¿Y esto que significa... que los de JxC no son españoles...? ¿y entonces que pasaporte tienen...? ¿son apatridas...?
El lenguaje catalanista contribuye a distorsionar la realidad... vivir en un mundo imaginario no es mentalmente saludable.

¡La república no existe idiota...!

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, Con el separatismo nada que dialogar... , 16/12/2019 - 19:35

Però sap Errejón el que està fent?

O no tiene ni p*ta idea... o es que le han prometido una jugosa beca...

#1 marc, barcelona, 16/12/2019 - 13:05

La unica ideologia que tienen estos progres que se hacen pasar por izquierda es su hispanofobia, acusan a los demas de xenofobos por todo y luego son ellos los primeros xenofobos...el pp o ciudadanos dicen una cosa? pues yo digo lo contrario para no me vayan a llamar franquista, de ahi no salen con sus complejos.