Confidencial · 10 de Maig de 2019. 00:35h.

Els 'botxins' de De Gispert

Aragonès i Torrent van ser decisius

Els 'botxins' de De Gispert

Pere Aragonès i Roger Torrent, en una imatge d'arxiu

L'anul·lació de la concessió de la creu de Sant Jordi a l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert, per els seus tuits de caràcter supremacista, va ser el resultat d'una dura pugna a l'interior del Govern de la Generalitat entre Esquerra i Junts per Catalunya ( JxC). En aquesta pugna va tenir un paper fonamental el vicepresident de l'Executiu de Torra i conseller d'Economia, Pere Aragonès, dirigent d'Esquerra.

Fonts independentistes expliquen que Aragonès, amb el suport dels consellers d'Esquerra, va exigir de manera molt contundent que es revoqués la concessió, enfront de les posicions defensades per Torra i els membres del Govern vinculats a JxC, totalment contraris al fet que es donés marxa enrere, seguint les instruccions transmeses per l'expresident Puigdemont des de Waterloo.

A més, Aragonès va comptar amb un important suport exterior d'un company de partit, Roger Torrent, l'actual president del Parlament, que, encara que no forma part del Govern, tenia un especial interès que s'anul·lés la concessió de la creu de Sant Jordi a l'expresidenta pel fet de ser un dels successors de De Gispert al capdavant de la cambra catalana. Finalment, Aragonès i Torrent van aconseguir el seu objectiu i Puidemont i Torra van haver de cedir.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 Jose antonio, Barcelona, 10/05/2019 - 22:27

Perque collons van cedir, si el que va dir De Gispert es totalment veritat, son uns PORCS.
A nosaltres ens insulten a diari i hem de callar ?, putus esquerranosos, en vosaltres tornarem a k'autonomia i mantenin de nou als porcs espanyols.

#3.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/05/2019 - 23:29

En tanto que eres español, aunque no te guste, tu mismo.

#3.2 Otro JOSE ANTONIO, Sabadell, 12/05/2019 - 00:12

Pero ¿Como es que no se ha cambiado aún el nombre por otro menos facha?
¡¡AH!! Que !!De raza le viene al galgo!!
Dicen los psicologos que solemos odiar todo aquello que nos ha causado frustración en nuestra vida por no haberlo podido alcanzar o conseguir.
Está visto que esta "Sra" tiene serios problemas afectivos. ¿De algún noviete andalú?

#2 lepero, Barcelona/Tabarnia, 10/05/2019 - 18:56

O sea, que ahora resultará, para mi sorpresa, y sin que sirva de precedente, que Torrent y Aragonés tienen incluso algo de luces, que es como le decimos en mi pueblo al sentido común y a la ética.

#2.1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 10/05/2019 - 20:01

No es sentido común, es (A) camuflaje, una defensa natural ante la posibilidad perder el momio cuando hasta el Sr BR se abochorne de la (no) acción de gobierno en el Govern estelado y (B) lucha de anélidos por ser Pujol 2.0, pero esta vez con un carlistón estrábico y lamecirios en vez de con un criptofascista diminuto y con la mano larga.

#1 Eric, Barcelona, 10/05/2019 - 00:10

Veure per creure: els de ERC tenen mes seny que els EX-CIU i EX-UDC, yo flipo....