Publicitat

Creuen que s'està fent 'procesisme’

Els CDR, empipats

Imatge d'una actuació de grups radicals a Girona (foto: 'TV3')

Els comitès de defensa de la república, els CDR, comencen a sentir-se utilitzats per uns dirigents polítics independentistes que, al seu parer, únicament es dediquen a parlar i fer una política de simples gestos, prescindint d'actuacions concretes dirigides a reforçar un projecte independentista per a Catalunya, segons fonts de l'independentisme.

Un dels principals objectius de les crítiques dels CDR és el president Torra, a qui acusen de no complir les promeses que va fer quan va arribar a la presidència. Aquests col·lectius consideren que el Govern de la Generalitat no només no està treballant a favor de la independència de Catalunya, sinó que ha entrat clarament a l'autonomisme i el procesisme, tot i les paraules i els gestos dels seus membres.

Així mateix, els CDR critiquen amb duresa els pactes de l'independentisme a diverses institucions catalanes, com a diputacions o ajuntaments, amb formacions d'altres sectors ideològics, com el PSC o els comuns, i que creuen que són passos cap enrere. Igualment, tampoc no entenen els enfrontaments interns a l'independentisme, que estan debilitant el moviment i allunyant-ho de l'objectiu de la independència.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Purria Separata , Mollerussa, 18/09/2019 - 16:38

Pringaos.
Tontos pa tó y pa siempre..!
Jajajaja!!!

#4 El Sifoner, Castelló, 18/09/2019 - 11:07

Si es que tienen razón para estar cabreados, han jugado con sus sentimientos, les han empleado de choque para presionar, llevándose golpes y alguna denuncia. No les estaría mal que les abandonasen por un tiempo. Excepto los que están en prisión preventiva, los demás están viviendo del proceso, a cuerpo de rey ¿o,no?

#3 Pepe, Alacant, 18/09/2019 - 10:20

Los políticos que han manejado el independentismo son los del caso 3%,Adigsa,Millet,Pretoria,ITV, y así un largo etc., otros se han convertido en profesionales, (con cargos y sueldos de infarto), del prusés. Hay que ser muy primo para creer en la honestidad de esos sujetos.

#2 Un musclu, Bcn, 18/09/2019 - 08:08

De veritat es pensaven que els seus amis possarien en risc la casa de la cerdanya ?
Tontets

#1 Cupero, Cup, 18/09/2019 - 00:27

Menos lucha, y más ducha.
La solución, agua y jabón.