Publicitat

Han perdut poder intimidatori

Els CDR, 'missing'

Els CDR tallant una carretera

Fonts de l'independentisme moderat català destaquen que la crisi dels sectors independentistes més radicals es reflecteix amb el fet de la desaparició de l'escenari polític i social de Catalunya dels anomenats comitès de defensa de la república (CDR), que van mantenir un protagonisme considerable durant els moments més tensos de l'intent d'aplicar el projecte independentista.

L'absència d'actuacions dels CDR és més notable, segons les mateixes fonts, si es té en compte que els dirigents del sector radical de l'independentisme consideraven que el judici pels fets de la tardor del 2017, que segueix amb normalitat el seu desenvolupament, seria el moment que propiciaria una certa radicalització de les protestes dels activistes de l'independentisme.

Tanmateix, els CDR segueixen desapareguts, i ara l'independentisme més radical espera que quan es dicti la sentència, molt probablement condemnatòria per als acusats, es generarà l'escenari social i polític que provocarà l'actuació d'aquests grups. L'independentisme moderat, però, és molt escèptic pel que fa a aquestes previsions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 15/05/2019 - 23:28

Es que es muy triste pasarse las noches colgando lacitos , deben estar en depresión al comprobar que su trabajo es totalmente inútil y ridículo.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Club de fans del Juez Marchena..., 15/05/2019 - 18:05

"Els CDR, missing'

No, no estan desaparecidos, sus amos los tienen encerrados en la perrera...