Publicitat

Tenen una baixa capacitat operativa

Els CDR, un miratge

Protesta contra la visita del Rei a Tarragona

Els dos últims intents dels comitès de defensa de la república (CDR) d'aconseguir mitjançant la mobilització un boicot efectiu de dos actes amb participació del Rei, indiquen que potser se n’ha fet un gra massa sobre la capacitat operativa real d'aquests organismes, que són un instrument de l'independentisme radical per impulsar la mobilització i l'agitació als carrers.

Així, els CDR van fracassar rotundament quan van intentar boicotejar i dificultar la participació del Rei a l'acte d'inauguració dels Jocs de la Mediterrània a Tarragona, i el mateix va ocórrer amb la presència de Felip VI a l'acte de lliurament dels premis de la fundació Princesa de Girona a Vilablareix.

De fet, el miratge inicial en el sentit que els CDR eren uns organismes amb una gran capacitat operativa s'ha acabat des que els Mossos d'Esquadra han deixat de tenir una actitud passiva davant de la seva actuació. Quan la policia catalana s'ha desplegat de manera activa per evitar les accions dels CDR, aquests comitès han fracassat totalment. D'altra banda, n'hi va haver prou amb una certa oposició ciutadana per acabar amb el projecte d'omplir de creus grogues les platges catalanes.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/07/2018 - 22:56

Quizá es que hay gente que empieza a ver con claridad que formar parte de un CDR, es en realidad formar parte de un Comité de Defensa del Retrofascismo.

#3 Albert, BCN, 03/07/2018 - 21:24

Los efectos hipnoticos del pruses se desvanecen poco a poco, cuando la gente se da cuenta que la engañan. Solo quedan los mas cebolludos, esos que aun van por la calle con un lazo amarillo en la solapa haciendo un poco ell ridiculo, no se han dado cuenta todavia que estan defendiendo un pensamiento neonazi.

#2 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 03/07/2018 - 08:35

Els municipis de la costa catalana, especialment la Brava, poden agrair enguany als CDR que alguns, com jo, els haguem descartat -aquest any per primera vegada- com a possible destí de vacances.

#1 Narniano, Narnia, 03/07/2018 - 01:35

Estos eran los que iban a ir a Madrid a bloquear la ciudad... Jajajajajajajajajajajajajaja