Publicitat
Confidencial · 12 de Gener de 2018. 00:00h.

Els 'comuns' s'apropen a ERC

Encara no tenen cap contrapartida

Els 'comuns' s'apropen a ERC

Imatge d'arxiu d'Elisenda Alamany, portaveu de Catalunya a Comuna-Podem (foto: Catalunya en comú-Podem)

Els comuns d'Ada Colau i Xavier Domènech creuen que poden col·laborar amb Esquerra per a, entre d’altres qüestions, donar suport a les tendències cap a una reconsideració del full de ruta independentista, amb una certa volta al realisme, que estan prenent força dins del partit d'Oriol Junqueras.

A més, Catalunya en Comú-Podem intentaria obtenir algunes contrapartides, com a la seva eventual participació a la composició de la Mesa del Parlament, a la qual cosa s'oposa de forma contundent l'expresident Puigdemont, o futures col·laboracions quan Esquerra formi part del proper Govern. Ara per ara, Catalunya en Comú no té cap garantia d'aconseguir contrapartides.

Precisament, els comuns intenten aprofundir l’esquerda entre Esquerra i Puigdemont, per intentar que el projecte sobiranista es recondueixi cap a vies legals i realistes. L'opció d'un tripartit d'esquerres està descartada, perquè Esquerra, els comuns i el PSC no arriben a la majoria absoluta.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mefisto, BARCELONA, 12/01/2018 - 14:26


PERÒ SI AVUI MATEIX LA COLAU ES MANIFESTAVA CLARAMENT CONTRA l'INDEPENDENTISME ... ¿QUI ENTÈN AQUEST CONY DE GENT-USSA? EL QUE VOLEN ES COBRAR D'ALGÚ ...