Publicitat
Confidencial · 23 d'Octubre de 2017. 00:25h.

Els 'durs' i els 'light' del Govern

Tres consellers lideren el radicalisme

Els 'durs' i els 'light' del Govern

Imatge d'una reunió de l'actual Govern de la Generalitat

L'alt grau de tensió entre el Govern i l'administració espanyola està provocant que els components de l'Executiu del president Puigdemont estiguin començant a a plantejar posicions clarament diferenciades pel que fa a les decisions que s'han de prendre properament sobre el desenvolupament del projecte independentista.

El president Puigdemont, segons asseguren fonts del PDCat, està arrenglerat, ara per ara, amb el sector independentista més dur i radical del Govern, una posició que compta també amb el suport dels consellers de Presidència, Jordi Turull; d'Ensenyament, Clara Ponsatí, i d'Interior, Joaquim Forn.

De la seva banda, les postures més moderades i favorables als plantejaments tous estan actualment defensades dins del Govern de la Generalitat, segons les mateixes fonts, pels consellers d'Empresa, Santi Vila; Governació, Meritxell Borràs; Justícia, Carles Mundó, i Agricultura, Meritxell Serret.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/10/2017 - 14:33

Pinochomont "està arrenglerat, ara per ara, amb el sector independentista més dur i radical del Govern", lo que demuestra que él es de esa línea. Que los otros se alineen con él es normal, fue él quien los nombró para dirigirse al paraíso, I(s)taca(zo) o como lo llamen ahora. Eso sí, el sigue disfrazado de moderado para los ingenuos.

#3 Rodejet, Barcelona, 23/10/2017 - 18:02

Hi ha alguns noms que no em quadren, entre els més partidaris a obeïr la voluntat popular hi ha més dels tres que citeu, algun d' ells d'ERC.

#2 botifler1914, Sinitaca, 23/10/2017 - 14:41

Tanto da, todos despedidos sin indemnización.

#1 Jordi Llofriu, Llofriu, 23/10/2017 - 10:58

A Soto del Real i manca gent

#1.1 Rodejet, Barcelona, 23/10/2017 - 18:04

Bárcenas, Francoy, Gonzálezx, i AznarAgag,Millet o Pujol fa temps que els esperen.