Publicitat
Confidencial · 14 de Febrer de 2020. 00:35h.

“Els èxits de l'exili”

El món imaginari de Puigdemont

“Els èxits de l'exili”

L'expresident Puigdemont, amb la seva credencial de diputat del Parlament Europeu

Fins i tot dins de Junts per Catalunya (JxC) va provocar sorpresa l'actitud de Puigdemont durant un recent acte de la precampanya electoral del partit, al qual va intervenir l'expresident mitjançant una videoconferència. El dirigent independentista fugit es va referir a la dinàmica actual del procés independentista assegurant que “els autèntics èxits han vingut des de l'exili”.

Aquesta frase de l'expresident xoca amb l'evidència dels seus recents fracassos al Parlament Europeu, ja que esperava utilitzar la cambra per fer propaganda de les seves reivindicacions, però el seu debut va passar totalment desapercebut. A més, no ha aconseguit ingressar a cap grup parlamentari, atès que és considerat un polític ultradretà i que a més rebutja el diàleg amb l’Estat espanyol.

Algunes fonts de JxC diuen que en fer referència als “èxits de l'exili”, Puigdemont intentava comparar la seva actuació amb la dels dirigents empresonats, concretament amb Oriol Junqueras. L'expresident, a més d'estar ja fent precampanya electoral, és conscient que surt perdent clarament amb qualsevol comparació que es faci amb el seu principal adversari electoral, és a dir,  entre l'actitud de Junqueras, empresonat, i la seva pròpia actuació, fugint de la justícia espanyola a l'estranger amagat al maleter d'un cotxe.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Albert, BCN, 14/02/2020 - 14:36

Lo mes destacable del pruses ha estat el posar de manifest lo pitjor del populisme arrelat a Catalunya. Tot de la ma de un tipus gris i cobard, que l'unic destacable a part de que esta com una regadera, es que ha estat capaç de crear una ruptura social a Catalunya, no ho oblidarem mai.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 14/02/2020 - 09:58

Gunman escaped... called "the crazy pastry chef"

WANTED, alive or asleep...

REWARD... see him in the jail of Salto del Negro.

#1 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 14/02/2020 - 08:55

Es un cobarde rastrero y todo lo que ha hecho en su vida a sido para beneficiarse el y solo el, y habra cientos de miles que votaran con devocion a ese tipo que solo les ve como su monedero y cuando se miran al espejo se ven como los unicos democratas en lugar de vomitar de asco