Publicitat
Confidencial · 26 de Gener de 2018. 00:27h.

Els jutges progressen

Es preparen noves actuacions judicials

Els jutges progressen

Detall de la façana del Tribunal Suprem

El principal problema plantejat actualment per al funcionament de les institucions d'autogovern de Catalunya procedeix de les dificultats provocades per l'intent de l'independentisme que el Parlament aprovi la investidura d'Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, després de les eleccions del 21-D.

Fonts judicials, però, avisen que, tot i que es pugui solucionar de manera satisfactòria el conflicte sobre la investidura, els jutges i fiscals, i la policia judicial, estan progressant a les seves investigacions sobre les eventuals vulneracions de la legalitat que es poguessin haver comès durant l'última fase del fracassat procés sobiranista.

Aquestes investigacions podrien culminar amb noves decisions judicials que afecten més dirigents polítics catalans i fins i tot càrrecs públics, el que plantejarà noves situacions de tensió. En aquesta línia, sembla clar que es produiran més imputacions pels jutges que estan instruint els diversos sumaris.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lluc, Barcelona, 26/01/2018 - 15:19

Doncs que no defalleixin en avançar. Aquesta colla de sediciosos mereixen un escarment que es pugui escriure amb lletres d'or en la historia d'aquest pais. L'han feta massa grosa com perque tot quedi amb aigua-poll. Caldràn condemnes severes i amb rigor i exigencia. Molts ja han desertat espantats quan han vist que la presó la tenien aprop.