Confidencial · 4 de Desembre de 2019. 00:15h.

Els 'lobbies' pressionen

Contra el pacte PSOE-Podem-ERC

Els 'lobbies' pressionen

Imatge d'un panell de cotitzacions de la Borsa de Madrid

A les grans empreses, els bancs i les organitzacions empresarials més influents de l'Estat, és a dir, a l'establishment, no els agrada l'acord per a la investidura de Pedro Sánchez que el PSOE està negociant amb Esquerra, després d'haver arribat a un pacte amb Unides Podem, segons fonts d’aquestges organitzacions.

Aquestes fonts diuen que aquests sectors no se’n refien del tarannà esquerrà de Podem i de l'independentisme d'Esquerra, i creuen que aquests dos elements provocaran una considerable inestabilitat política durant l'actual legislatura, si finalment s'arriba a un acord. Afegeixen que la inestabilitat i la incertesa són el pitjor escenari per als inversors.

Aquesta posició ha estat comunicada a la direcció del PSOE, encara que no sembla que aquesta comunicació hagi tingut cap conseqüència. L'establishment espanyol s’estima més un acord amb el PP, una posició que està avalada per la Unió Europea, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional, l'anomenada troica.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/12/2019 - 22:10

No solo a los lobbies, a cualquier persona sensata no le gusta que se haga co-partícipe del golpe sepaeratista. Se desligotima como partido y como presidente.