Publicitat
Confidencial · 22 de Novembre de 2019. 00:20h.

Els 'lobbies' s'han adonat

La patronal planta cara a l'independentisme

Els 'lobbies' s'han adonat

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, amb Torra al Palau de la Generalitat

El fet que l'independentisme hagi mostrat recentment la seva cara violenta està tenint algunes conseqüències importants. Una d'elles és que els lobbies empresarials ja no se senten obligats a mantenir una certa discreció quan expressen la seva por davant dels problemes que la dinàmica independentista està provocant a l'economia catalana.

Així, durant un recent acte de la patronal Foment de Treball, al qual es va negar a assistir el president Torra per una rebequeria infantil, Josep Sánchez Llibre, el màxim dirigent de l'entitat, va parlar amb una claredat que no era habitual fins ara: "El dret a reunir-se i a manifestar-se no empara provocar la barbàrie", va dir. I va exigir "una resposta ràpida i eficient de les autoritats".

Fonts empresarials destaquen que Foment, com a d’altres organitzacions del sector empresarial, no vol que se li pugui acusar de passivitat davant dels excessos de l'independentisme. En qualsevol cas, mai no s’havia sentit aquesta entitat dirigir-se al Govern de la Generalitat exigint "una condemna contundent perquè no es repeteixin aquests actes violents i coaccions que perjudiquen la nostra economia, impedeixen el transport de mercaderies, la mobilitat a les nostres ciutats i donar i rebre l'ensenyament universitari".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Mefisto, BARCELONA, 22/11/2019 - 23:39

Ja era hora. Però els primers cupables es diuen Fainé, Oliu i el MESTRE EN GAY SABER i la seva patuleia de cagats . Si ells s'haguessín posats ferms des del primer moment com van fer els d'Escòcia, no haria passat res del que va passar. Dels fanàtics del Barça, ni en parlo. Púrria cridaire! OMNIUM amb calçotets!

#4 Mefisto, BARCELONA, 22/11/2019 - 23:26

Ja era hora, però els primers culpables es diuen Fainé i Oliu,

#3 Gabriel de Araceli, Badalona, 22/11/2019 - 08:05

Aquests impresentables es desperten ara quan veuen que els toquen la butxaca. Fins ara callaven quan no ajudaven.
En el 36 va passar igual. La burgesia catalana que aplaudia en Companys va acabar demanant que en Franco els lliurés dels anarquistes i comunistes.

#3.1 Pepe, Alacant, 22/11/2019 - 09:26

La burguesía catalana nunca aplaudió a Companys, aplaudió a Cambó, aunque ambos tuvieran la misma ensoñación de crear una patria ajena a la española.

#2 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 22/11/2019 - 06:50

Afanyeu-vos, que ja feu tard. Heu estat uns covards i uns mesells. Acabareu per demanar que un altre Miguel Primo de Rivera us tregui les castanyes del foc.

#2.1 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 22/11/2019 - 10:25

Yo iba a comentar que se empezaban a hacer un Burgos-Salamanca. Pero es mejor recordar a Primo de Rivera hasta los socialistas entraron en pacto. la historia se repite primero como drama y luego como farsa

#1 Aneu tard, Bcn, 22/11/2019 - 00:48

Afanyeu-vos