Publicitat
Confidencial · 8 d'Octubre de 2019. 00:25h.

Els mitjans ho amaguen

Puigdemont ha condemnat la violència

Els mitjans ho amaguen

Puigdemont, durant l'entrevista

Dins de l'independentisme ha causat una certa estranyesa el fet que la gran majoria dels mitjans de comunicació catalans no hagin concedit un tractament rellevant a la rotunda condemna que Puigdemont va realitzar de la violència, arran de l'operació judicial i policial contra diversos membres dels CDR, acusats d'activitats relacionades amb el terrorisme.

Durant les seves declaracions, realitzades a Catalunya Ràdio, l'expresident es va referir a la seva suposada relació indirecta amb algun dels detinguts, i després d'afirmar que "ningú no ha vingut, ningú; ni per persona interposada, ni per pendrive, ni per cap sistema ... Ningú", va dir textualment: "El missatge és clar per a tothom, per als de dins i per als de fora. Només hi ha un via: la pacífica, com vam demostrar fa dos anys. I això tothom ho té clar".

Malgrat la seva contundència, potser provocada per la seva por de les eventuals conseqüències judicials d'aquesta presumpta relació amb algun dels detinguts, la declaració de Puigdemont no va tenir un ampli tractament mediàtic, tot i que, entre d’altres qüestions, deixava a una situació dubtosa dirigents independentistes com a Elsa Artadi o Laura Borràs, que havien assistit a manifestacions a favor dels detinguts.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 OPI-NO, Barcelona, 09/10/2019 - 22:26

La rotunda condemna que Puigdemont va realitzar de la violència, arran de l'operació judicial i policial contra diversos membres dels CDR, acusats d'activitats relacionades amb el terrorisme, potser ha estat provocada per la seva por de les eventuals conseqüències judicials d'aquesta presumpta relació amb algun dels detinguts.