Publicitat
Confidencial · 28 d'Abril de 2014. 00:20h.

Els Països Catalans, 'oblidats'

El procés deixa al marge aquest concepte

Els Països Catalans, 'oblidats'

‘Graffiti’ reivindicatiu dels Països Catalans

El procés català segueix avançant, malgrat les dificultats que s'estan plantejant, encara que alguns col·lectius independentistes critiquen el fet que, al seu parer, la reivindicació sobiranista està deixant al marge un afer que hauria de tenir-se en compte: els Països Catalans.

La realitat és que aquesta qüestió només es planteja de forma esporàdica i individualment, sense que hi hagi programes ni planejaments específicament dedicats al cas. Així, a l'última ponència aprovada per l'Assemblea Nacional Catalana, només hi figura una referència.

Segons aquests col·lectius, una major presència d'aquesta qüestió al procés sobiranista podria provocar un augment del suport que les reivindicacions independentistes reben des dels territoris dels Països Catalans. Atribueixen aquesta situació a les dificultats per les quals està travessant actualment el procés.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Joan Seny, Eivissa, 28/04/2014 - 23:47

Des d'Eivissa, us puc assegurar que això dels països catalans no és més que una idea de quatre marginats. A naltros no ens han menjat el cervell com als catalans. Quina pena i quina frustració generarà aquesta aventura. Tot acabarà amb un ridícul mundial i els actuals polítics desaparescuts i amagat

#4 J, Vilajuïga, 28/04/2014 - 10:38

Un cop aconseguida la llibertat de la Catalunya central, l'exit economic i social fera que la resta segueixi el cami de la llibertat.

#4.1 pepe, andorra, 28/04/2014 - 11:51

el otro dia estuvo por aqui forcadell y solo reunio cien personas. Anfirra es de cultura catalana pero de ahi a dejar q sea can fanga la q mande hay un trecho y mallorquines y valencianos piensan lo mismo. Desde adolfo y la libertad de los pueblos de habla alemana, no recuerdo tanto totalitarismo.

#4.2 Roger, Vilaranca, 28/04/2014 - 15:18

La millor propaganda és que a nosaltres ens vagi bé, després ja s'apuntaran i Espanya deixarà d'existir.

#3 Kropotkin, Vic, 28/04/2014 - 10:15

Pues vaya bodrio de "prusés"... Jua, jua, jua,... Ineptos...

#2 CatalanisteSS, Franja de Ponent, els Sudets catalans, 28/04/2014 - 00:37

No es pot oblidar el que no ha existit mai. Imperialisme catalanista assembleari i ussurpador de la legitimitat democràtica. Massa semblant al feixisme.

#1 BEJOTA, BCN, 26/04/2014 - 13:11

S'HA ACABAT EL TEMPS DE ANEXIONS DE TERRITORIS FORANIS A CATALUNYA,HAURIA DE DEDICAR ELS ESFORSSOS A RECONQUERIR LA CATALUNYA NORD PERDUDA VERGONYOSAMENT.